• spanduk

Kumaha Custom Kotak Rokok?

Ngalaman mangpaat kotak alus keur anjeun ku ngaropéa bungkusan kotak roko kualitas dina léngkah basajan.
--- DongGuan Fuliter Paper Packaging Co., LID ---

lengkah
01.

Ukuran Kotak Rokok Adat.

01
02
03

Ku kituna, kumaha urang buka ngeunaan nangtukeun ukuran kotak roko urang?

1. Nangtukeun ukuran sareng kuantitas produk anjeun

2. Ngitung ukuran kotak sarta mertimbangkeun ngaropéa eta ngagunakeun ukuran kotak baku sarta ukuran asesoris tambahan.

3. Anjeun oge kudu mertimbangkeun rarancang jeung percetakan syarat pikeun mastikeun yén ukuran bungkusan bisa nampung unsur desain diperlukeun.

Tangtosna, upami anjeun henteu yakin ngeunaan ukuran anu anjeun peryogikeun, mangga naroskeun, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun naséhat sareng pitulung anu langkung profésional!

lengkah
02.

Pilihan bahan pikeun tipena béda kotak roko.

047
05
06
08

Bahan umum

Bahan kotak roko kudu dipilih jadi kuat
sarta cukup awét ngajaga produk ti lingkungan éksternal.
Éta ogé tiasa ningkatkeun daya tarik
sareng gambar merek kotak roko,
narik perhatian konsumen ngaliwatan desain sareng tékstur anu saé.

Nalika anjeun mendakan Fuliter anjeun bakal nampi konsultasi profésional
jeung taun pangalaman
nyieun kotak pikeun rupa-rupa klien.
Kami komitmen pikeun milarian solusi anu cocog sareng tujuan sareng anggaran anjeun,
bari mastikeun yén spésifikasi anjeun patepung.

sdgfd (1)

Aman sareng Higienis

sdgfd (2)

Palayanan kualitas

lengkah
03.

Kotak roko Printing & Prosés.

002
001

Percetakan Nyaman

● 1.Ningkatkeun gambar produk jeung nilai brand

● 2.Protect kaamanan produk jeung integritas

● 3.Provide produk jeung informasi pamasaran

● 4.Ningkatkeun daya saing produk

● 5.Enhance pangalaman konsumen jeung kasatiaan

003
004
005
006
007
008

lengkah
04.

Rincian prosés proofing.

Elite Craftsmanship ti Fasilitas Advanced

Naha éta komisi bespoke atanapi produksi masal,Fuliter ngagabungkeun métode tradisional jeung téhnologi modérenpikeun minuhan sarat Anjeun.

Salian bahan bungkusan kertas sareng prosés percetakan, kami ogéngagunakeun bahan séjén saperti kaisarta acrylic pikeun rarancang, seleksi, proofing jeung produksi buleud.

Unggal pabrik urang dilengkepan sababaraha percetakan,stamping, motong, nyieun abrasive, laminating,sarta sagala rupa parabot lianna pikeun ngahasilkeun dina hiji hateup.

Mesin canggih ngagampangkeun produksi rutin dina jumlah ageungsareng kirang pajeulit.

Dina raraga ngaronjatkeun efisiensi kotak-dihasilkeun masal,kami geus diadopsi a division jelas tanaga gawé dina bengkel utama urang.

Salaku tim pagawe museurkeun kana prosés husus,urang tiasa ngahemat waktos produksi, ngawas operasi langkung tepat,sarta mastikeun yén kami nganteurkeun kotak on waktos.

10
11
12
13
14

lengkah
05.

Kapasitas produksi pikeun kiriman ageung.

Parabot pabrik, téhnologi produksi canggih, kakuatan produksi dipercaya
rfty (2)

Diajar Ngeunaan Kami

Fuliter, salaku parusahaan specializingdina bungkusan kualitas luhur,urang reueus geus lengkepprosés desain hiji-eureun jeung produksipikeun nyadiakeun anjeun kalawan palingsolusi bungkusan luar biasa.
Ieu sababaraha faktor anu langsungbukti kamampuhan manufaktur urang:
1. bahan baku kualitas punjul
2. Kamampuh desain di-imah
3.Advanced parabot manufaktur
kontrol kualitas 4.Full
Kapasitas produksi 5.Fléksibel
Hayu urang jadi pasangan kahiji anjeunpikeun infuse produk Anjeun kalawan tayanilai jeung rasa.

Pangiriman ageung dina waktosna:
Ngalakukeun perencanaan produksi lengkep jeung
manajemén salila produksi.

Kontrol ketat
prosés produksi jeung kualitas
pikeun mastikeun kualitas mumpuni.

Ngajaga kualitas layanan:
Komunikasi langkung ngartos
kabutuhan sarta ngabales positif kana
ngajawab masalah.

Perbaikan kontinyu,
ngaronjatkeun kualitas layanan jeung kapuasan.

sed (1)
seed (2)

lengkah
06.

pilihan logistik fléksibel

rfyt

Jenis angkutan

Upami teu aya pamundut khusus ti palanggan, kami bakal masihan anjeun metode transportasi anu paling cocog.

 

Anjeun oge bisa milih forwarder angkutan barang anjeun, di Cina nyandak tanggung jawab pinuh pikeun kargo Anjeun.

 

Kami ogé ngagaduhan perusahaan logistik profésional, aya cara profésional pikeun ngabantosan angkutan barang anjeun aman sareng pangiriman lancar ka panangan anjeun.

lengkah
07.

Jasa saatos-jualan dijamin

009

Ladenan saatos-jualan profésional, ngalayanan anjeun kalayan ati:

1.Respon timely na ngarengsekeun masalah.

2.Patient dengekeun jeung pamahaman.

3. jasa Pribadi, ngartos kabutuhan Anjeun
jeung karesep, nyadiakeun solusi pribadi.

kaahlian profésional 4.Solid jeung pangaweruh
tiasa masihan para nasabah nasihat profésional.

5. Terus tetep di kabaran ku konsumén pikeun ngarti masalah
sareng ningkatkeun kualitas palayanan urang.

6. eupan balik kontinyu sarta perbaikan.


//